You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Sun, 26 Jun 2022 19:53:14 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Rory Miller

Participates in 7 items

Sessions in which Rory Miller participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
3:15 PM
3:15 PM
Firearms in Fiction and Gaming
1 hour, 3:15 PM - 4:15 PM

- 3121- Gaming/Fan Track

Panel

Mark Rounds (Moderator)

Rory Miller (Participant)

Bill Gruner (Participant)

John Lovett, Two Script Guys (Participant)

Chris Bruscass (Participant)

Joseph Malik (Participant)

5:45 PM
5:45 PM
Self-publish and Upload Your Book Online
1 hour, 5:45 PM - 6:45 PM

- 3127- Writing Track

Panel

Elizabeth R. Alix (Moderator)

James Clegg (Participant)

Rory Miller (Participant)

Jeanette M. Bennett, Flight of Fancy Publishing (Participant)

7:00 PM
7:00 PM

- 3119- Art/Media/Wildcard

Panel

Sara Quinn, Tri-City Area Gaming (Participant)

Brendan Quinn (Participant)

Rory Miller (Participant)

Will Carson, Attention Span Games (Participant)

Ophelia Dagger (Participant)

8:15 PM
8:15 PM
Fighting in Fiction
1 hour, 8:15 PM - 9:15 PM

- 3125- Writing Track

Panel

Jason Andrew Bond, Kimura Publishing LLC (Moderator)

Rory Miller (Participant)

Joseph Malik (Participant)

Bill Gruner (Participant)

Doug Odell (Participant)

Bruce Schmoetzer Sensei, Beartooth Aikido (Participant)

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Freelancing for Fun and Profit
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

- 3127- Writing Track

Panel

Manny Frishberg (Participant)

S. Evan Townsend, None (Moderator)

Frog Jones (Participant)

Rory Miller (Participant)

Matt McElroy (Participant)

Matt Haynes, Haynes Narration (Potential)

5:45 PM
5:45 PM
RPG GUNS, GUNS, GUNS
1 hour, 5:45 PM - 6:45 PM

- 3121- Gaming/Fan Track

Panel

Rod, Christian Gamers Guild (Moderator)

Rory Miller (Participant)

Bill Gruner (Participant)

Mark Rounds (Participant)

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
Physical Health and Writing
1 hour, 11:30 AM - 12:30 PM

- 3127- Writing Track

Panel

EM Prazeman (Moderator)

Rory Miller (Participant)

Ted Butler (Participant)

Bonnie Dillabough (Participant)

Joey Kalitovic, Attention Span Games (Participant)

Wesley Kalitovic, Attention Span Games (Aegis Crew) (Participant)

Share this