Frog Jones

Participates in 12 items
Frog Jones is the love child of Peter Torkelson and Davy Jones, conceived on the set of the hit TV show "the Monkeys, he carried their names with pride into a live filled with Mystery and Adventure. He is will known for his gentle loving personality. His Parents disowned him upon discovering that he had attended Law School, and passed the Bar, but even today, he can be found serenading his lovely wife Esther with the words to angel of the morning. Unfortunately, his nickname, Frog, was given to him following his first studio attempt, the ill fated album, Chimp Songs, Beyond the Monkees. He lives with his Pygmy mountain lion in the outer reaches of Washington State.

Sessions in which Frog Jones participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
4:30 PM
4:30 PM
The Writer/Agent Relationship
1 hour, 4:30 PM - 5:30 PM

- 3127- Writing Track

Panel

Frog Jones (Participant)

John Lovett, Two Script Guys (Moderator)

Joseph Malik (Participant)

5:45 PM
5:45 PM
The ins and outs of working with editors
1 hour, 5:45 PM - 6:45 PM

- 3125- Writing Track

Panel

Frog Jones (Participant)

Lynsey G, Oneshi Press (Participant)

Manny Frishberg (Participant)

Joyce Reynolds-Ward (Participant)

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Freelancing for Fun and Profit
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

- 3127- Writing Track

Panel

Manny Frishberg (Participant)

S. Evan Townsend, None (Moderator)

Frog Jones (Participant)

Rory Miller (Participant)

Matt McElroy (Participant)

Matt Haynes, Haynes Narration (Potential)

10:15 AM
10:15 AM
Conlanging 101: Fantasy Languages
1 hour, 10:15 AM - 11:15 AM

- 3127- Writing Track

Panel

Judy Johnson (Participant)

Joseph Malik (Moderator)

Frog Jones (Participant)

Josh Haas, Aegis of the Elements Team (Participant)

Bouncing Back From Mistakes
1 hour, 10:15 AM - 11:15 AM

- 3125- Writing Track

Panel

John Lovett, Two Script Guys (Moderator)

Frog Jones (Participant)

Scott James Magner, ARUS Entertainment (Participant)

Jason Andrew Bond, Kimura Publishing LLC (Participant)

EM Prazeman (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
The publishing Industry today
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

- 3125- Writing Track

Panel

Matt McElroy (Participant)

Frog Jones (Participant)

Lynsey G, Oneshi Press (Participant)

Matt Haynes, Haynes Narration (Participant)

- 3127- Writing Track

Panel

Esther Jones, Impulsive Walrus Books (Moderator)

Frog Jones (Participant)

James Clegg (Participant)

Scott James Magner, ARUS Entertainment (Participant)

Game Goblin (Participant)

Jason Andrew Bond, Kimura Publishing LLC (Participant)

7:00 PM
7:00 PM

- 3117- Craft/ Costumes

Workshop

Frog Jones (Moderator)

8:15 PM
8:15 PM
The Care and Feeding of Writers
1 hour, 8:15 PM - 9:15 PM

- 3119- Art/Media/Wildcard

Panel

Mike Farley (Moderator)

Frog Jones (Participant)

Scott James Magner, ARUS Entertainment (Participant)

S. Evan Townsend, None (Participant)

EM Prazeman (Participant)

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM

- 3121- Gaming/Fan Track

Workshop

Frog Jones (Moderator)

Esther Jones, Impulsive Walrus Books (Moderator)

11:30 AM
11:30 AM
Smooth-Running Book Promotion
1 hour, 11:30 AM - 12:30 PM

- 3119- Art/Media/Wildcard

Panel

Matt McElroy (Participant)

Frog Jones (Participant)

Laurel Anne Hill (Moderator)

Scott James Magner, ARUS Entertainment (Participant)

12:45 PM
12:45 PM

- Sage

Workshop

Frog Jones (Moderator)