You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Mon, 29 Nov 2021 20:17:59 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Amanda Almany

5th grade teacher
Rolla Public Schools
Participates in 1 Session

Sessions in which Amanda Almany participates

Saturday 9 February, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
8:45 AM
8:45 AM
3-2-1 Launch to Learning with PLTW VEX
45 minutes, 8:45 AM - 9:30 AM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Learning Innovation Center- Lab 4

Session

Jessika Zink, Rolla Public Schools (Participant)

Amanda Almany, Rolla Public Schools (Participant)

Sessions in which Amanda Almany attends

Thursday 7 February, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
7:30 AM
7:30 AM
SEEC 101
15 minutes, 7:30 AM - 7:45 AM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Space Center Theater

8:00 AM
8:00 AM
Keynotes Session- Vanessa Wyche
1 hour 30 minutes, 8:00 AM - 9:30 AM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Space Center Theater

Keynote

10:00 AM
10:00 AM
Expert/Educator: Exploring the Universe: What is out there?
1 hour 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Boardroom

Session

Ian Dell' Antonio, Brown University (Participant)

Renee Gamba, Museum of Natural History and Planetarium/Middletown Public Schools (Participant)

11:45 AM
11:45 AM
Solar system Mystery
45 minutes, 11:45 AM - 12:30 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Learning Innovation Center- Lab 1

Session

Diane Buxkemper, GW Carver Middle School, Waco ISD (Participant)

Allison Larson, Waco ISD (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Lunch 2 Thursday
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Astronaut Gallery- Lunch 2

1:45 PM
1:45 PM
When the sky is no longer the limit! Using IoT technology to make a Weather Station that will FLY IN SPACE"
1 hour 30 minutes, 1:45 PM - 3:15 PM
Signup required

Gilruth Center - Off-Site Location (take bus) - Discovery

Session

Melissa Pore, Bishop O'Connell High School (Participant)

Judi Sandrock, XinaBox Limited (Participant)

3:45 PM
3:45 PM
How To Talk To An Astronaut 250 miles Above Us
1 hour 30 minutes, 3:45 PM - 5:15 PM
Signup required

Gilruth Center - Off-Site Location (take bus) - Discovery

Session

Joanne Michael, Wiseburn Unified School District (Participant)

Kathy Lamont, Prince William County Public Schools (Participant)

5:30 PM
5:30 PM
Starlight Social
3 hours, 5:30 PM - 8:30 PM
Tickets required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Main Plaza

Friday 8 February, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Keynote- Dr. Alan Stern
1 hour, 8:00 AM - 9:00 AM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Space Center Theater

Keynote

9:30 AM
9:30 AM
Expert/ Educator: Working Under Pressure in Space Suits
1 hour 30 minutes, 9:30 AM - 11:00 AM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Silvermoon

Session

Katrina Roddenberry, Flagler College (Participant)

Paul Boehm, NASA (Participant)

Jessica Strauss, SEEC CREW (Participant)

11:15 AM
11:15 AM
Death, Destruction, and Mayhem: Using Simulator Classrooms to Teach 21st Century Skills
45 minutes, 11:15 AM - 12:00 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Boardroom

Session

Debbie Reynolds, Commonwealth Charter Academy (Participant)

Michael Penn, Teacher of the Gifted/STEM Coordinator, Shaler Area School District, Glenshaw, PA. Dream Flight Adventures General Manager, 2018 Antarctic PolarTREC teacher (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Lunch 2 Friday
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Astronaut Gallery- Lunch 2

1:15 PM
1:15 PM
NASA STEM in Your Classroom
1 hour 30 minutes, 1:15 PM - 2:45 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Boardroom

Session

Leslie Garrison, NASA Goddard Space Flight Center (Participant)

3:15 PM
3:15 PM
Build Your Planetarium
1 hour 30 minutes, 3:15 PM - 4:45 PM
Signup required

Gilruth Center - Off-Site Location (take bus) - Destiny

Session

Kristen Hudson, Morgan/Kincaid Preparatory School (Participant)

John Hudson (Participant)

7:00 PM
7:00 PM
SEEC Banquet
4 hours, 7:00 PM - 11:00 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Main Plaza