Mrs. Courtney Black
Education Project Manager
ISS US National Lab
Participates in 1 Session
Click here for online digital portfolio and resume:
Sessions in which Mrs. Courtney Black participates
- Expedition: Space Lab- A New Space Station Explorers Program Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Virtual Classroom 8
- 8:45 AM CST - 10:15 AM CST | 1 hour 30 minutes
- The purpose of the Expedition: Space Lab is to empower and equip teachers to utilize the multitude ...
Sessions in which Mrs. Courtney Black attends
- Thursday Keynote: NASA Keynote Astronaut Kjell N. Lindgren Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Keynote Speaker
- 8:15 AM CST - 9:15 AM CST | 1 hour
- Dr. Kjell N. Lindgren was selected by NASA in 2009. He spent most of his childhood abroad and returned to the U.S. to complete his education and ea...
- Searching for Life: Cryobot Mission to Europa Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Virtual Classroom 4
- 3:15 PM CST - 4:00 PM CST | 45 minutes
- One of the leading candidates for having an environment where life could exist due to liquid water is Jupiter’s moon, Europa. A thick, icy crust su...
- Trash Talk Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Virtual Classroom 8
- 11:00 AM CST - 12:30 PM CST | 1 hour 30 minutes
- What happens to the garbage on the ISS? They can't just "take out the garbage" like we do! We will explore how the NASA astronauts recycle and cons...
- SEEC 2021 Banquet Opening and Award Ceremony
- 6:00 PM CST - 10:00 PM CST | 4 hours
- A highlight of SEEC is the Friday evening banquet, and this year will be no exception. The evening will kick off with a heartfelt welcome and thank...
- Panel: ISS National Laboratory Panel
- 12:15 PM CST - 1:15 PM CST | 1 hour
- Join us for a special panel on the research being conducted on the International Space Station. The event will be led by Dr. Liz Warren, Ph.D., Sen...
- Saturday Keynote: Science Fiction, Science Future, and Science Now Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Keynote Speaker
- 3:15 PM CST - 4:15 PM CST | 1 hour
- Persevering with innovation is a consistent theme in science fiction and in real life. Join us as author Andy Weir, astronaut Cady Colman, and I...