Skip to main page content

Nishaant Bhambra

Participates in 2 items

Sessions in which Nishaant Bhambra participates

Friday 10 June, 2022

Time Zone: (GMT-04:00) Atlantic Time (Canada)

Saturday 11 June, 2022

Time Zone: (GMT-04:00) Atlantic Time (Canada)

Sessions in which Nishaant Bhambra attends

Thursday 9 June, 2022

Time Zone: (GMT-04:00) Atlantic Time (Canada)
8:00 AM
8:00 AM - 4:30 PM | 8 hours 30 minutes
Pathology
8:05 AM
8:05 AM - 8:15 AM | 10 minutes
Pathology
12:00 PM
12:00 PM - 5:00 PM | 5 hours
Young Ophthalmologists and Residents
12:45 PM
12:45 PM - 1:05 PM | 20 minutes
Young Ophthalmologists and Residents
1:25 PM
1:27 PM - 1:30 PM | 3 minutes
AwardsAward Winner
2:05 PM
2:05 PM - 2:15 PM | 10 minutes
Pathology
2:20 PM
2:20 PM - 2:27 PM | 7 minutes
Guest Speaker
2:20 PM - 2:30 PM | 10 minutes
Pathology
2:25 PM
2:27 PM - 2:50 PM | 23 minutes
Young Ophthalmologists and Residents
3:45 PM
3:45 PM - 3:55 PM | 10 minutes
Pathology

Friday 10 June, 2022

Time Zone: (GMT-04:00) Atlantic Time (Canada)
6:30 AM
6:30 AM - 8:00 AM | 1 hour 30 minutes
Women in Ophthalmology
8:00 AM
8:00 AM - 5:00 PM | 9 hours
Allied Health
8:00 AM - 10:00 AM | 2 hours
Current Concepts
8:03 AM - 8:06 AM | 3 minutes
Current Concepts
8:10 AM
8:10 AM - 8:20 AM | 10 minutes
Current ConceptsEDI
9:30 AM
9:30 AM - 10:00 AM | 30 minutes
Current ConceptsAwards
10:45 AM
10:45 AM - 12:15 PM | 1 hour 30 minutes
Glaucoma
10:45 AM - 10:50 AM | 5 minutes
Allied Health
10:45 AM - 12:15 PM | 1 hour 30 minutes
Uveitis
10:45 AM - 12:15 PM | 1 hour 30 minutes
Cornea
10:45 AM - 10:50 AM | 5 minutes
10:45 AM - 12:15 PM | 1 hour 30 minutes
Skills Transfer Course (STC)Public Health and Global Ophthalmology
10:50 AM
10:50 AM - 12:15 PM | 1 hour 25 minutes
Allied Health
10:55 AM
10:55 AM - 11:00 AM | 5 minutes
11:20 AM
11:21 AM - 11:31 AM | 10 minutes
Oculoplastics
12:00 PM
12:00 PM - 12:10 PM | 10 minutes
1:30 PM
1:30 PM - 3:00 PM | 1 hour 30 minutes
Skills Transfer Course (STC)Cataract
1:30 PM - 3:00 PM | 1 hour 30 minutes
Glaucoma
1:30 PM - 3:00 PM | 1 hour 30 minutes
Uveitis
1:30 PM - 3:00 PM | 1 hour 30 minutes
Cornea
2:35 PM
2:50 PM
2:50 PM - 3:00 PM | 10 minutes
Uveitis
3:45 PM
3:45 PM - 5:15 PM | 1 hour 30 minutes
Cornea
3:45 PM - 5:15 PM | 1 hour 30 minutes
Skills Transfer Course (STC)
4:05 PM
4:05 PM - 4:35 PM | 30 minutes
Oculoplastics

Saturday 11 June, 2022

Time Zone: (GMT-04:00) Atlantic Time (Canada)
6:30 AM
6:30 AM - 8:00 AM | 1 hour 30 minutes
Co-Developed Symposium

Innovation in Retina Research Award Learning ObjectivesAt the end of this symposium, participants will be able to:Identify innovative Canadian retina research proposals and their intended benefitDescribe how using digital innovations in ophthalmology can optimize patie...

7:50 AM
7:50 AM - 4:00 PM | 8 hours 10 minutes
Allied Health
8:00 AM
8:00 AM - 9:00 AM | 1 hour
Allied Health
8:00 AM - 10:00 AM | 2 hours
Current Concepts
10:30 AM
10:30 AM - 11:30 AM | 1 hour
Allied Health
10:45 AM
10:45 AM - 10:50 AM | 5 minutes
10:45 AM - 12:15 PM | 1 hour 30 minutes
Retina
10:45 AM - 12:15 PM | 1 hour 30 minutes
Paediatric Ophthalmology
10:45 AM - 12:15 PM | 1 hour 30 minutes
Cornea
10:45 AM - 12:15 PM | 1 hour 30 minutes
Skills Transfer Course (STC)Public Health and Global Ophthalmology
10:50 AM
10:50 AM - 10:55 AM | 5 minutes
11:30 AM
11:30 AM - 11:35 AM | 5 minutes
11:40 AM
11:40 AM - 12:00 PM | 20 minutes
12:00 PM
12:00 PM - 12:10 PM | 10 minutes
12:10 PM
12:10 PM - 12:15 PM | 5 minutes
1:30 PM
1:30 PM - 3:00 PM | 1 hour 30 minutes
Paediatric Ophthalmology
1:30 PM - 1:32 PM | 2 minutes
Cataract
1:30 PM - 3:00 PM | 1 hour 30 minutes
Cataract
1:30 PM - 3:00 PM | 1 hour 30 minutes
Skills Transfer Course (STC)
1:30 PM - 3:00 PM | 1 hour 30 minutes
Retina
1:30 PM - 2:30 PM | 1 hour
Allied Health
1:30 PM - 1:33 PM | 3 minutes
Skills Transfer Course (STC)
1:30 PM - 3:00 PM | 1 hour 30 minutes
Ocular Regenerative Medicine
1:32 PM - 1:42 PM | 10 minutes
Cataract
1:35 PM
2:00 PM
2:01 PM - 2:11 PM | 10 minutes
Cataract
2:05 PM
2:05 PM - 2:15 PM | 10 minutes
Paediatric OphthalmologyAward WinnerThird Prize, COS Awards of Excellence
2:07 PM - 2:12 PM | 5 minutes
Skills Transfer Course (STC)
2:15 PM
2:17 PM - 2:24 PM | 7 minutes
Ocular Regenerative Medicine
2:45 PM
2:46 PM - 2:52 PM | 6 minutes
Skills Transfer Course (STC)
3:45 PM
3:45 PM - 5:15 PM | 1 hour 30 minutes
Cataract
3:45 PM - 3:48 PM | 3 minutes
Paediatric Ophthalmology
3:45 PM - 5:15 PM | 1 hour 30 minutes
Retina
3:45 PM - 5:15 PM | 1 hour 30 minutes
Paediatric Ophthalmology
3:45 PM - 5:15 PM | 1 hour 30 minutes
Skills Transfer Course (STC)Glaucoma
3:45 PM - 3:47 PM | 2 minutes
Cataract
4:05 PM
4:08 PM - 4:15 PM | 7 minutes
Paediatric Ophthalmology

Sunday 12 June, 2022

Time Zone: (GMT-04:00) Atlantic Time (Canada)
9:25 AM
9:25 AM - 9:30 AM | 5 minutes
Current ConceptsAwards
10:45 AM
10:45 AM - 12:15 PM | 1 hour 30 minutes
Retina
10:45 AM - 10:47 AM | 2 minutes
Cataract
10:45 AM - 12:15 PM | 1 hour 30 minutes
Public Health and Global Ophthalmology
10:45 AM - 12:15 PM | 1 hour 30 minutes
Skills Transfer Course (STC)Paediatric Ophthalmology
10:45 AM - 10:48 AM | 3 minutes
Public Health and Global Ophthalmology
10:50 AM
10:50 AM - 11:10 AM | 20 minutes
Retina
10:55 AM
11:00 AM
11:00 AM - 11:06 AM | 6 minutes
Public Health and Global OphthalmologyAward WinnerThird Prize, COS Awards of Excellence
11:05 AM
11:25 AM
11:35 AM
11:38 AM - 11:44 AM | 6 minutes
Public Health and Global Ophthalmology
11:45 AM
11:48 AM - 11:55 AM | 7 minutes
Award WinnerNeuro-ophthalmologyFirst Prize, COS Awards of Excellence
11:50 AM
11:50 AM - 12:15 PM | 25 minutes
Retina
1:30 PM
1:30 PM - 3:00 PM | 1 hour 30 minutes
Skills Transfer Course (STC)Glaucoma
1:30 PM - 3:00 PM | 1 hour 30 minutes
Public Health and Global Ophthalmology
1:30 PM - 3:00 PM | 1 hour 30 minutes
Cataract
1:32 PM - 1:42 PM | 10 minutes
Cataract
2:10 PM
2:10 PM - 2:26 PM | 16 minutes
Cataract