Saturday January 12, 2019

Time Zone: AWST/Perth
9:00 AM
9:00 AM
9:30 AM
9:30 AM
  • Nerf Wars!
  • Outside
  • 9:30 AM  -11:30 AM  | 2 hours
  • Gaming
    Physically Active
10:00 AM
10:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
  • Open Boardgame
  • Dining Hall
  • 10:30 AM  -11:30 AM  | 1 hour
  • Gaming
    Tabletop Gaming
11:00 AM
11:00 AM
  • Open Videogaming
  • Robertson Cafe
  • 11:00 AM  -12:30 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Gaming
    Videogames
11:30 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
  • Lunch
  • Dining Hall
  • 12:00 PM  - 1:00 PM  | 1 hour
12:30 PM
12:30 PM
  • Elvish 101
  • Reynolds
  • 12:30 PM  - 1:00 PM  | 30 minutes
  • Workshop
    Self-ImprovementLord of the Rings
1:00 PM
1:00 PM
1:30 PM
1:30 PM
2:00 PM
2:00 PM
  • Smash Bros
  • Robertson Cafe
  • 2:00 PM  - 6:00 PM  | 4 hours
  • Gaming
    Videogames
2:30 PM
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
  • LARP Duel
  • Outside
  • 5:00 PM  - 6:00 PM  | 1 hour
  • Gaming
    Physically Active
6:00 PM
6:00 PM
  • Dinner
  • Dining Hall
  • 6:00 PM  - 7:00 PM  | 1 hour
6:30 PM
6:30 PM
7:00 PM
7:00 PM
7:30 PM
7:30 PM
  • Open Boardgaming
  • Dining Hall
  • 7:30 PM  - 9:00 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Gaming
    Tabletop Gaming
8:00 PM
8:00 PM
8:30 PM
8:30 PM
  • Sky Talk
  • Outside
  • 8:30 PM  - 9:00 PM  | 30 minutes
  • Presentation
    Science
9:00 PM
9:00 PM
  • Rock Band!
  • Georgian
  • 9:00 PM  -11:00 PM  | 2 hours
  • Gaming
    VideogamesMusic
10:00 PM
10:00 PM
  • Debate Night!
  • Reynolds
  • 10:00 PM  -11:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    SociologyFuturism