Skip to main page content

Martin Brynskov

Associate Professor in Interaction Technologies
Aarhus University
Participates in 8 items

Martin Brynskov is chair of the global Open & Agile Smart Cities initiative (OASC), which encompasses more than 100 cities from 24 countries. OASC is a non-profit association based in Brussels, Belgium, and it aims to develop so-called Minimal Interoperability Mechanisms (MIMs) for cities and communities. Dr Brynskov is vice-chair of the UN ITU-T Focus Group on Data Processing and Management to support IoT and Smart Cities & Communities (FG-DPM) and chair of the Working Group on Use Cases, Requirements and Applications/Services, and Chair of the Danish Standards Committee on Smart Cities and Communities (ISO TC 268 mirror committee). Dr Brynskov is associate professor, PhD, in Interaction Technologies at Aarhus University in Denmark, director of AU Smart Cities (AUSC) and the Centre for Digital Transformation of Cities and Communities (DITCOM), founder and co-director of the Digital Living Research Commons (DLRC), director of the Digital Design Lab, and fellow at the Center for Advanced Visualization and Interaction (CAVI). Dr Brynskov is coordinator of the European IoT Large Scale Pilot on Smart Cities "SynchroniCity", and the Coordination and Support Action, Next Generation Internet of Things (NGIoT). He is a global expert, speaker and advisor on IoT and smart cities with a human-centric focus.

Sessions in which Martin Brynskov participates

Tuesday 18 June, 2019

Time Zone: (GMT+01:00) Copenhagen

Wednesday 19 June, 2019

Time Zone: (GMT+01:00) Copenhagen
9:00 AM
9:00 AM - 9:45 AM | 45 minutes
Large Scale Pilots (LSP)Smart Cities & CommunitiesIoT and Edge Computing Standardisation
11:15 AM
11:15 AM - 12:30 PM | 1 hour 15 minutes
International Cooperation & SDGsIoT and Edge Computing Standardisation
4:00 PM
4:00 PM - 5:30 PM | 1 hour 30 minutes
IoT Market & Business ModelsSmart Cities & CommunitiesLarge Scale Pilots (LSP)

Thursday 20 June, 2019

Time Zone: (GMT+01:00) Copenhagen
1:30 PM
1:30 PM - 2:30 PM | 1 hour
Smart Cities & CommunitiesLarge Scale Pilots (LSP)IoT Security & Data Protection
2:30 PM
2:30 PM - 3:45 PM | 1 hour 15 minutes
IoT Emerging TechnologiesIoT Week Plenary & KeynoteSmart Cities & CommunitiesLarge Scale Pilots (LSP)IoT and Edge Computing Standardisation
4:00 PM
4:00 PM - 5:00 PM | 1 hour
IoT Week Plenary & Keynote

After two successful editions in Geneva and Bilbao, this edition of the scientific conference will present scientific papers on the most recent IoT research and will celebrate new partnerships that bring together industries, academia and the society.This year, IoT solutions become a game changer for everyone – individuals and business – to comply and fulfil SDGs faster and smarter.