Karen Kingrea

STEM director
NCSEA

Sessions in which Karen Kingrea attends

Thursday 4 February, 2021

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
9:45 AM
9:45 AM
Exploring the Solar System with NASA
1 hour 30 minutes, 9:45 AM CST - 11:15 AM CST

- Virtual Classroom 4

Session

Crystal Williams, Oklahoma State University - Johnson Space Center (Presenter)

Crystal Del Rosso, NASA - Oklahoma State University (Presenter)

Debra Derham, JSC Office of STEM Engagement (Presenter)

Friday 5 February, 2021

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Friday Keynote: Dr. John Mather
1 hour, 8:00 AM CST - 9:00 AM CST

- Keynote Speaker

Keynote

Daniel Newmyer, Space Center Houston (Speaker)

11:00 AM
11:00 AM
A Night Under the Stars
45 minutes, 11:00 AM CST - 11:45 AM CST

- Virtual Classroom 3

Session

Mark Brown, NASA/JPL Solar System Ambassador (Speaker)

11:45 AM
11:45 AM
Mars Insight Update & STEM Pathway
45 minutes, 11:45 AM CST - 12:30 PM CST

- Virtual Classroom 3

Session

Caroline Beghein, UCLA (Presenter)

Catherine Walker, Space Center Houston (Presenter)

2:00 PM
2:00 PM
Rocking and Rolling with the Mars Rover!
45 minutes, 2:00 PM CST - 2:45 PM CST

- Virtual Classroom 2

Session

Colin Creager, NASA Glenn Research Center (Presenter)

Denise Duke, SEEC Crew, Forest Lake Elementary (Presenter)

Saturday 6 February, 2021

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
8:45 AM
8:45 AM
Expedition: Space Lab- A New Space Station Explorers Program
1 hour 30 minutes, 8:45 AM CST - 10:15 AM CST

- Virtual Classroom 8

Session

Courtney Black, ISS US National Lab (Presenter)

10:30 AM
10:30 AM
The ISS: 20 Years of a Continuous Human Presence in Space
1 hour 30 minutes, 10:30 AM CST - 12:00 PM CST

- Virtual Classroom 5

Session

Brian Ewenson, Spaceport Sheboygan (Presenter)

1:30 PM
1:30 PM
Space Center University
45 minutes, 1:30 PM CST - 2:15 PM CST

- Virtual Classroom 5

Session

Steven Swanner, Space Center Houston Education (Presenter)

Kaci Heins, Space Center Houston (Presenter)

Rachael Stephenson, Space Center University (Presenter)

3:15 PM
3:15 PM

- Keynote Speaker

Keynote

Daniel Newmyer, Space Center Houston (Speaker)

Share this