Thursday 22 April, 2021

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Luc Brûlé
Keynote speaker
CSA
Vice-President, Science ...
10:30 AM
10:30 AM
  • Break
  • 10:30 AM EDT - 10:45 AM EDT  | 15 minutes
11:15 AM
11:15 AM
  • Break
  • 11:15 AM EDT - 11:30 AM EDT  | 15 minutes
11:30 AM
11:30 AM
Steve Liang
Speaker
SensorUp
Founder & CTO
Nadine Alameh
Speaker
Open Geospatial Consorti...
CEO
12:00 PM
12:00 PM
Walter Scott
Keynote speaker
Maxar
Executive Vice President...
12:45 PM
12:45 PM
  • Break
  • 12:45 PM EDT - 1:15 PM EDT  | 30 minutes
1:45 PM
1:45 PM
  • Break
  • 1:45 PM EDT - 2:00 PM EDT  | 15 minutes
2:00 PM
2:00 PM
2:30 PM
2:30 PM
  • Break
  • 2:30 PM EDT - 2:45 PM EDT  | 15 minutes
2:45 PM
2:45 PM
3:15 PM
3:15 PM
  • Break
  • 3:15 PM EDT - 3:30 PM EDT  | 15 minutes
3:30 PM
3:30 PM
June McAlarey
Panelist
PCI Geomatics
President & CEO
Will Cadell
Moderator
Sparkgeo
CEO
Bill Greer
Panelist
Maxar
Product Manager
Florian Thaler
Panelist
OilX
CEO and Co-Founder
Joe Morrison
Panelist
Umbra
Head of Product Success ...