You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Mon, 06 Dec 2021 14:14:15 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Jessica Strauss

3rd Grade Gifted Math and Science
SEEC CREW
Participates in 2 items

Sessions in which Jessica Strauss participates

Thursday 7 February, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
1:45 PM
1:45 PM
Orion Splashdown
1 hour 30 minutes, 1:45 PM - 3:15 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Learning Innovation Center- Lab 1

Session

Becky Busby, Frank Long Elementary (Participant)

Jessica Strauss, SEEC CREW (Other Participant)

Valeria Rodriguez, St. Stephan's Episcopal Day School (Other Participant)

Katrina Roddenberry, Flagler College (Participant)

Friday 8 February, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
9:30 AM
9:30 AM
Expert/ Educator: Working Under Pressure in Space Suits
1 hour 30 minutes, 9:30 AM - 11:00 AM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Silvermoon

Session

Katrina Roddenberry, Flagler College (Participant)

Paul Boehm, NASA (Participant)

Jessica Strauss, SEEC CREW (Participant)

Sessions in which Jessica Strauss attends

Thursday 7 February, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
7:30 AM
7:30 AM
SEEC 101
15 minutes, 7:30 AM - 7:45 AM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Space Center Theater

8:00 AM
8:00 AM
Keynotes Session- Vanessa Wyche
1 hour 30 minutes, 8:00 AM - 9:30 AM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Space Center Theater

Keynote

10:00 AM
10:00 AM
Expert/Educator: Going to Mars Without Leaving Earth
1 hour 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Learning Innovation Center- Lab 3

Session

Lisa Spence, Johnson Space Center (Participant)

Katrina Roddenberry, Flagler College (Participant)

11:45 AM
11:45 AM
SEEC Crew Session one
45 minutes, 11:45 AM - 12:30 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Silvermoon

Session

Phyllis Friello, Space Center Houston (Participant)

Daniel Newmyer, Space Center Houston (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Lunch 2 Thursday
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Astronaut Gallery- Lunch 2

3:45 PM
3:45 PM
The Eagle has Landed: A Hands-on Approach to Lunar Landings
1 hour 30 minutes, 3:45 PM - 5:15 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Learning Innovation Center- Lab 4

Session

Meredith Swartzendruber, Scarborough Public Schools (Participant)

Amy Fetterhoff, Corpus Christi Catholic School (Participant)

Renee Gamba, Museum of Natural History and Planetarium/Middletown Public Schools (Participant)

Michael Wilkinson, Fieldston Lower School` (Participant)

Amanda Blough, Corpus Christ Catholic School (Participant)

Friday 8 February, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Keynote- Dr. Alan Stern
1 hour, 8:00 AM - 9:00 AM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Space Center Theater

Keynote

11:15 AM
11:15 AM
SEECing Science Buddies
45 minutes, 11:15 AM - 12:00 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Learning Innovation Center- Lab 2

Session

Jill Gilford, Twin Lakes School Corporation (Participant)

Becky Busby, Frank Long Elementary (Participant)

12:15 PM
12:15 PM
SEEC Crew work session
45 minutes, 12:15 PM - 1:00 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Silvermoon

Session

Phyllis Friello, Space Center Houston (Participant)

Daniel Newmyer, Space Center Houston (Participant)

1:15 PM
1:15 PM
Planetary Analog Test Site (aka Rock Yard) (Tour)
1 hour 30 minutes, 1:15 PM - 2:45 PM
Signup required

Off- Site locations (take bus) - Mars Yard Bus

Tour

3:15 PM
3:15 PM
Space Vehicle Mockup Facility (Tour)
1 hour 30 minutes, 3:15 PM - 4:45 PM
Signup required

Off- Site locations (take bus) - Building 9 Bus

Tour

7:00 PM
7:00 PM
SEEC Banquet
4 hours, 7:00 PM - 11:00 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Main Plaza

Saturday 9 February, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
8:45 AM
8:45 AM
Using space to engage Elementary Mathematicians
45 minutes, 8:45 AM - 9:30 AM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Learning Innovation Center- Briefing Room

Session

Lori Schoenwiesner, Hanover County Public (Participant)

10:00 AM
10:00 AM
Expert/Educator: SimEVA
1 hour 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Saturn Club

Session

Leah Honey, Johnson Space Center (Participant)

Michael Wilkinson, Fieldston Lower School` (Participant)

Ben Honey, Johnson Space Center (Participant)

11:45 AM
11:45 AM
Space Week
45 minutes, 11:45 AM - 12:30 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Learning Innovation Center- Lab 2

Session

Carol Pagel, Royal Elementary (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Lunch 2 Saturday
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Astronaut Gallery- Lunch 2

1:45 PM
1:45 PM
Creating and Implementing Large-Scale Student/Family Engagement Activities
1 hour 30 minutes, 1:45 PM - 3:15 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Silvermoon

Session

Dorinda Risenhoover, NASA OKSG (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
Featured Keynote- Gene Kranz
1 hour, 3:30 PM - 4:30 PM
Signup required

Space Center Houston (Hosting of all events take place on-line-virtually) - Space Center Theater

Keynote