Prashant Shukle

Chief Strategy and Operations Officer
Global Geospatial Group
Participates in 2 items

Prashant Shukle is currently the Chief Strategy and Operations Officer for KorrAI, a Halifax-based geospatial startup.  A long-time advocate of geospatial data standards and collobaration, Mr. Shukle plays senior advisory or Board of Director roles to the World Geospatial Industry Council, the Open Geospatial Consortium, AECO Innovation Labs, Space Strategy Consulting ltd, and PLACE.  

Sessions in which Prashant Shukle participates

Thursday 29 April, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
2:15 PM
2:15 PM

Panel

Rob Martindale, Colorado State (Panelist)

Jennifer Ross, Public Service and Procurement Canada (Panelist)

Alon Gat, OUC at EY (Panelist)

Gord Reynolds, Infrastructure Ontario (Panelist)

Neil Brammall, Utility Survey Exchange Ltd (Panelist)

Prashant Shukle, Global Geospatial Group (Moderator)

Friday 30 April, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
World Geospatial Industry Council: Leading global geospatial policy Advocacy
2 hours, 1:00 PM EDT - 3:00 PM EDT
Signup required

Workshop

Barbara Ryan, WGIC (Speaker)

Prashant Shukle, Global Geospatial Group (Speaker)

Sessions in which Prashant Shukle attends

Friday 23 April, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
2:45 PM
2:45 PM

Panel

Trevor Taylor, OGC (Moderator)

Melanie Desjardins, NWT Centre for Geomatics (Panelist)

James Britton, Ontario Ministry of Natural Resources and Forestry (Panelist)

Colin Macdonald, Province of Nova Scotia (Panelist)

Monday 26 April, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
12:00 PM
12:00 PM
MAXAR Workshop: Delivering geospatial intelligence to entire organizations with SecureWatch
2 hours, 12:00 PM EDT - 2:00 PM EDT
Signup required

Workshop

John Roos, Maxar (Speaker)

Jake Dickinson, Maxar (Presenter)

2:00 PM
2:00 PM
Got a Drone - Now What? Mapping with your UAV using Global Mapper
2 hours, 2:00 PM EDT - 4:00 PM EDT
Signup required

Workshop

David McKittrick, Blue Marble Geographics (Speaker)

Wednesday 28 April, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Using software to prepare for Climate Change impacts and natural disaster: Deep Dive on our research findings and software prototype
2 hours, 10:00 AM EDT - 12:00 PM EDT
Signup required

Workshop

Nicholas Kellett, Deploy Software Solutions (Presenter)

1:00 PM
1:00 PM
Drone-derived data and geomatics quality and accuracy standards
3 hours, 1:00 PM EDT - 4:00 PM EDT
Signup required

Workshop

Clément CHARRÉ, ASG Mapping Ltd. | GeoIgnite2020 Online Team (Speaker)

Mozhdeh Shahbazi, Centre de géomatique du Québec (Speaker)

Jordan Glavina, McElhanney (Speaker)

Thomas Hoppe, 43 Degrees North (Speaker)

Mike Venables, Aero-Photos (Speaker)

Regie Alam, ASG Mapping Ltd (Speaker)

Thursday 29 April, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:55 AM
10:55 AM

Ophir Wainer, 4M Analytics (Speaker)

Harel Dan, 4M-Analytics (Speaker)

12:15 PM
12:15 PM

Page Tucker, Prostar Geocorp Inc. (Speaker)

12:45 PM
12:45 PM
Break
10 minutes, 12:45 PM EDT - 12:55 PM EDT
  Part of: Canadian Underground Forum Day 1 of 2
12:55 PM
12:55 PM

Alex Shalash, UEVO (Keynote speaker)

1:25 PM
1:25 PM
Break
10 minutes, 1:25 PM EDT - 1:35 PM EDT
  Part of: Canadian Underground Forum Day 1 of 2
2:05 PM
2:05 PM
Break
10 minutes, 2:05 PM EDT - 2:15 PM EDT
  Part of: Canadian Underground Forum Day 1 of 2
2:15 PM
2:15 PM

Panel

Rob Martindale, Colorado State (Panelist)

Jennifer Ross, Public Service and Procurement Canada (Panelist)

Alon Gat, OUC at EY (Panelist)

Gord Reynolds, Infrastructure Ontario (Panelist)

Neil Brammall, Utility Survey Exchange Ltd (Panelist)

Prashant Shukle, Global Geospatial Group (Moderator)