Mathew Palakkamanil

Participates in 1 Session

Sessions in which Mathew Palakkamanil participates

Saturday 11 June, 2022

Time Zone: (GMT-04:00) Atlantic Time (Canada)
3:45 PM
3:45 PM

Halifax Convention Centre - C4

STC | CTC

Victor Penner (Moderator)

Mathew Palakkamanil (Instructor)

Georges Durr (Instructor)

Marcelo Nicolela (Instructor)

Paul Harasymowycz (Instructor)

David Yan (Instructor)

Ammar Khan (Speaker)

Sessions in which Mathew Palakkamanil attends

Thursday 9 June, 2022

Time Zone: (GMT-04:00) Atlantic Time (Canada)
12:00 PM
12:00 PM
How to Excel in Residency and Beyond
5 hours, 12:00 PM - 5:00 PM

Halifax Convention Centre - 603/604

Lecture | Conférence

Michael Nguyen (Moderator)

Bala Ambati (Keynote speaker)

Irit Bahar (Keynote speaker)

6:00 PM
6:00 PM

Halifax Convention Centre - C5

Social Event | Activité Sociale

Friday 10 June, 2022

Time Zone: (GMT-04:00) Atlantic Time (Canada)
7:00 AM
7:00 AM
Continental Breakfast
1 hour, 7:00 AM - 8:00 AM

Colin Mann (Speaker)

8:00 AM
8:00 AM
Current Concepts I
2 hours, 8:00 AM - 10:00 AM

Halifax Convention Centre - C1

Lecture | Conférence

Mona Harissi-Dagher (Moderator)

Alan McNab (Keynote speaker)

Marcia Anderson (Keynote speaker)

Sander Dubovy (Keynote speaker)

Carol Shields (Keynote speaker)

Cindy M. L. Hutnik (Presenter)

Thuy Doan (Keynote speaker)

Nupura Bakshi (Moderator)

Navdeep Nijhawan (Moderator)

Colin Mann (Speaker)

Jim Farmer (Moderator)

Anuradha Mishra (Speaker)

10:00 AM
10:00 AM
Break in the Exhibition Hall
45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM
10:45 AM
10:45 AM
Surgical Management of Glaucoma in 2022
1 hour 30 minutes, 10:45 AM - 12:15 PM

Halifax Convention Centre - C1

Talk | Exposé

Jing Wang (Moderator)

Matthew Schlenker (Moderator)

Carla Siegfried (Keynote speaker)

Gus Gazzard (Keynote speaker)

Anthony Khawaja (Keynote speaker)

12:15 PM
12:15 PM
Lunch in the Exhibit Hall
1 hour 15 minutes, 12:15 PM - 1:30 PM

Break | Pause

1:30 PM
1:30 PM
Glaucoma OCT : Beyond the Basics
1 hour 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

Halifax Convention Centre - C1

Talk | Exposé

Andrew Crichton (Moderator)

Hady Saheb (Moderator)

3:00 PM
3:00 PM
Break in the Exhibition Hall
45 minutes, 3:00 PM - 3:45 PM
3:45 PM
3:45 PM
Glaucoma Free Papers
1 hour 30 minutes, 3:45 PM - 5:15 PM

Halifax Convention Centre - C1

Talk | Exposé

Brennan Eadie (Moderator)

Cindy M. L. Hutnik (Moderator)

Saturday 11 June, 2022

Time Zone: (GMT-04:00) Atlantic Time (Canada)
7:00 AM
7:00 AM
Continental Breakfast
1 hour, 7:00 AM - 8:00 AM
8:00 AM
8:00 AM
Current Concepts II
2 hours, 8:00 AM - 10:00 AM

Halifax Convention Centre - C1

Lecture | Conférence

Mona Harissi-Dagher (Moderator)

Andrea Molinari (Keynote speaker)

Sophie Deng (Keynote speaker)

Pradeep Ramulu (Keynote speaker)

Carla Siegfried (Keynote speaker)

Anthony Khawaja (Keynote speaker)

Clara C. Chan (Moderator)

Irit Bahar (Keynote speaker)

Bala Ambati (Keynote speaker)

G Robert La Roche (Speaker)

Kamiar Mireskandari (Moderator)

Jing Wang (Moderator)

Gus Gazzard (Keynote speaker)

10:00 AM
10:00 AM
Break in the Exhibition Hall
45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM
10:45 AM
10:45 AM
Better Care for our Glaucoma Patients
1 hour 30 minutes, 10:45 AM - 12:15 PM

Halifax Convention Centre - C1

Talk | Exposé

Rajiv Bindlish (Moderator)

Lesya Shuba (Moderator)

Pradeep Ramulu (Keynote speaker)

Carla Siegfried (Keynote speaker)

Anthony Khawaja (Keynote speaker)

12:15 PM
12:15 PM
Lunch in the Exhibition Hall
1 hour 15 minutes, 12:15 PM - 1:30 PM
1:30 PM
1:30 PM
Surgical Video Symposium
1 hour 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

Halifax Convention Centre - C1

Talk | Exposé

Joshua C. Teichman (Moderator)

Sonia N. Yeung (Moderator)

Kendall Donaldson (Keynote speaker)

Steven Safran (Keynote speaker)

3:45 PM
3:45 PM
Cataract II - Back in business!!
1 hour 30 minutes, 3:45 PM - 5:15 PM

Halifax Convention Centre - C1

Talk | Exposé

Joshua C. Teichman (Moderator)

Sonia N. Yeung (Moderator)

Kendall Donaldson (Keynote speaker)

Steven Safran (Keynote speaker)

Sunday 12 June, 2022

Time Zone: (GMT-04:00) Atlantic Time (Canada)
7:00 AM
7:00 AM
Continental Breakfast
1 hour, 7:00 AM - 8:00 AM
8:00 AM
8:00 AM
Current Concepts III
2 hours, 8:00 AM - 10:00 AM

Halifax Convention Centre - C1

Lecture | Conférence

Mona Harissi-Dagher (Moderator)

Michael Ip (Keynote speaker)

Jacquelyn Jetton O'Banion (Keynote speaker)

Julie Falardeau (Keynote speaker)

Kendall Donaldson (Keynote speaker)

William Dixon (Speaker)

Lauren Dalvin (Keynote speaker)

Steven Safran (Keynote speaker)

Sonia N. Yeung (Moderator)

Varun Chaudhary (Moderator)

Jacinthe Rouleau (Moderator)

Hall Chew (Presenter)

10:00 AM
10:00 AM
Break in the Exhibition Hall
45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM
10:45 AM
10:45 AM

Halifax Convention Centre - C1

Talk | Exposé

Joshua C. Teichman (Moderator)

Sonia N. Yeung (Moderator)

Steven Safran (Keynote speaker)

1:30 PM
1:30 PM
STC: Minimally Invasive Glaucoma Surgery
1 hour 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

Halifax Convention Centre - C4

STC | CTC

Jeb A. Ong (Moderator)

Nir Shoham-Hazon (Moderator)

Priya Gupta (Instructor)

Béatrice Des Marchais (Instructor)

Delan Jinapriya (Instructor)

Hady Saheb (Speaker)

Halifax Convention Centre - C1

Talk | Exposé

Joshua C. Teichman (Moderator)

Sonia N. Yeung (Moderator)