Mercredi 21 avril, 2021

Fuseau horaire: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Minda Suchan
Invité.e d'honneur
MDA
Vice President of Geoint...
10:45 AM
10:45 AM
11:15 AM
11:15 AM
  • Pause
  • 11:15 AM EDT - 11:30 AM EDT  | 15 minutes
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Pause
  • 1:00 PM EDT - 1:15 PM EDT  | 15 minutes
1:45 PM
1:45 PM
  • Pause
  • 1:45 PM EDT - 2:00 PM EDT  | 15 minutes
2:30 PM
2:30 PM
  • Pause
  • 2:30 PM EDT - 2:45 PM EDT  | 15 minutes
2:45 PM
2:45 PM
3:15 PM
3:15 PM
  • Pause
  • 3:15 PM EDT - 3:30 PM EDT  | 15 minutes
3:30 PM
3:30 PM
Éric Loubier
Panéliste
Canada Centre for Mappin...
Director General
Jonathan Murphy
Modérateur.rice
GoGeomatics Canada
Managing Director
Eric Laliberté
Panéliste
CSA
Director General, Space ...
David Harper
Panéliste
Environment and Climate ...
Director General

Jeudi 22 avril, 2021

Fuseau horaire: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Luc Brûlé
Invité.e d'honneur
CSA
Vice-President, Science ...
11:15 AM
11:15 AM
  • Pause
  • 11:15 AM EDT - 11:30 AM EDT  | 15 minutes
11:30 AM
11:30 AM
Steve Liang
Conférencier.ère
SensorUp
Founder & CTO
Nadine Alameh
Conférencier.ère
Open Geospatial Consorti...
CEO
12:00 PM
12:00 PM
Walter Scott
Invité.e d'honneur
Maxar
Executive Vice President...
12:45 PM
12:45 PM
  • Pause
  • 12:45 PM EDT - 1:15 PM EDT  | 30 minutes
1:45 PM
1:45 PM
  • Pause
  • 1:45 PM EDT - 2:00 PM EDT  | 15 minutes
2:30 PM
2:30 PM
  • Pause
  • 2:30 PM EDT - 2:45 PM EDT  | 15 minutes
2:45 PM
2:45 PM
3:15 PM
3:15 PM
  • Pause
  • 3:15 PM EDT - 3:30 PM EDT  | 15 minutes
3:30 PM
3:30 PM
June McAlarey
Panéliste
PCI Geomatics
President & CEO
Will Cadell
Modérateur.rice
Sparkgeo
CEO
Bill Greer
Panéliste
Maxar
Product Manager
Florian Thaler
Panéliste
OilX
CEO and Co-Founder
Joe Morrison
Panéliste
Umbra
Head of Product Success ...

Vendredi 23 avril, 2021

Fuseau horaire: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
11:15 AM
11:15 AM
  • Pause
  • 11:15 AM EDT - 11:30 AM EDT  | 15 minutes
11:30 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
  • Pause
  • 12:00 PM EDT - 12:10 PM EDT  | 10 minutes
12:10 PM
12:10 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Pause
  • 1:00 PM EDT - 1:15 PM EDT  | 15 minutes
1:15 PM
1:15 PM
1:45 PM
1:45 PM
  • Pause
  • 1:45 PM EDT - 2:00 PM EDT  | 15 minutes
2:00 PM
2:00 PM
2:30 PM
2:30 PM
  • Pause
  • 2:30 PM EDT - 2:45 PM EDT  | 15 minutes
2:45 PM
2:45 PM
Trevor Taylor
Modérateur.rice
OGC
Director, Member Service...
Melanie Desjardins
Panéliste
NWT Centre for Geomatics
Chair, Canadian Council ...
James Britton
Panéliste
Ontario Ministry of Natu...
Manager Mapping and Geom...
Colin Macdonald
Panéliste
Province of Nova Scotia
Director, Geographic Inf...

Lundi 26 avril, 2021

Fuseau horaire: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
12:00 PM
12:00 PM
  • Atelier MAXAR
  • Inscription req.
  • 12:00 PM EDT - 2:00 PM EDT  | 2 heures
  • Workshop
John Roos
Conférencier.ère
Maxar
Sales Director
Jake Dickinson
Présentateur.rice
Maxar
Product Manager
1:00 PM
1:00 PM
Morgan Ostrander
Présentateur.rice
Benevity
Data Analyst
2:00 PM
2:00 PM
David McKittrick
Conférencier.ère
Blue Marble
Outreach & Training Manager

Mardi 27 avril, 2021

Fuseau horaire: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
  • Atelier BeSpatial
  • Inscription req.
  • 10:00 AM EDT - 12:00 PM EDT  | 2 heures
  • Workshop
11:00 AM
11:00 AM
  • Atelier ISO
  • Inscription req.
  • 11:00 AM EDT - 1:00 PM EDT  | 2 heures
  • Workshop
1:00 PM
1:00 PM
  • Atelier d'introduction aux produits SAR / EO
  • Inscription req.
  • 1:00 PM EDT - 3:00 PM EDT  | 2 heures
  • Workshop
Edward Lau
Présentateur.rice
MDA
Director, Government Pro...
3:30 PM
3:30 PM
Michael Ann Lane
Présentateur.rice
Hexagon Geospatial
Global Education and Sal...

Mercredi 28 avril, 2021

Fuseau horaire: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Nicholas Kellett
Présentateur.rice
Deploy Solutions
Founder & CEO
1:00 PM
1:00 PM
Clément CHARRÉ
Conférencier.ère
ASG Mapping Ltd. | GeoIg...
GIS Speciaist and Projec...
Mozhdeh Shahbazi
Conférencier.ère
Centre de géomatique du ...
Applied science manager
Jordan Glavina
Conférencier.ère
McElhanney
RPAS Coordinator
Thomas Hoppe
Conférencier.ère
43 Degrees North
Owner/Manager
Mike Venables
Conférencier.ère
Aero-Photos
President
Regie Alam
Conférencier.ère
ASG Mapping Ltd
President
  • Panneau de la SGRC
  • Inscription req.
  • 1:00 PM EDT - 4:00 PM EDT  | 3 heures
  • Seminar
Lynn Moorman
Conférencier.ère
Mount Royal University
Professor & Governor of ...

Jeudi 29 avril, 2021

Fuseau horaire: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
  • Forum souterrain canadien
  • Inscription req.
  • 10:00 AM EDT - 3:20 PM EDT  | 5 heures 20 minutes
12:00 PM
12:00 PM
  • Atelier des cartographes canadiens
  • Inscription req.
  • 12:00 PM EDT - 2:00 PM EDT  | 2 heures
  • Workshop
1:00 PM
1:00 PM
  • De l'achat d'images à l'atelier sur le produit final
  • Inscription req.
  • 1:00 PM EDT - 2:30 PM EDT  | 1 heure 30 minutes
  • Workshop
2:00 PM
2:00 PM
Felipe Gonzalez-Macqueen
Conférencier.ère
Avenza
Map Store Business Devel...
Spencer Elford
Conférencier.ère
Avenza
Product Marketing Coordi...
Justin Baradi
Conférencier.ère
Avenza Systems Inc.
QA Specialist, Mobile
Alex Videka
Conférencier.ère
Avenza
Associate Product Manage...

Vendredi 30 avril, 2021

Fuseau horaire: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
  • Forum souterrain canadien
  • Inscription req.
  • 10:00 AM EDT - 3:00 PM EDT  | 5 heures
11:00 AM
11:00 AM
  • Pratiques de gestion de projet SIG
  • Inscription req.
  • 11:00 AM EDT - 2:30 PM EDT  | 3 heures 30 minutes
  • Workshop
Peter Croswell
Conférencier.ère
Croswell-Schulte IT Cons...
President/Lead Consultant
1:00 PM
1:00 PM
Barbara Ryan
Conférencier.ère
WGIC
Executive Director
Prashant Shukle
Conférencier.ère
Global Geospatial Group
President