Skip to main page content

Ole Mølgaard

Sessions in which Ole Mølgaard attends

Wednesday 19 June, 2019

Time Zone: (GMT+01:00) Copenhagen
9:00 AM
9:00 AM - 9:45 AM | 45 minutes
Future Manufacturing & IndustryIoT Week Plenary & Keynote
9:45 AM
9:45 AM - 10:45 AM | 1 hour
Smart Living & eHealthLarge Scale Pilots (LSP)
9:45 AM - 10:45 AM | 1 hour
Future Manufacturing & Industry
11:15 AM
11:15 AM - 12:30 PM | 1 hour 15 minutes
Future Manufacturing & IndustryBusiness & Leadership
1:30 PM
1:30 PM - 2:10 PM | 40 minutes
Business & LeadershipIoT Market & Business Models
1:30 PM - 2:10 PM | 40 minutes
IoT Week Plenary & Keynote

Building IoT Cross-Domain and Cross-Platform Interoperability. An Update on the new developments for unified and secure sharing of (and access to) sensing/actuating ressources.

2:15 PM
2:15 PM - 3:30 PM | 1 hour 15 minutes
Smart FarmingLarge Scale Pilots (LSP)
2:15 PM - 3:30 PM | 1 hour 15 minutes
Future Manufacturing & IndustryIoT Market & Business Models
4:00 PM
4:00 PM - 5:30 PM | 1 hour 30 minutes
Artificial Intelligence & Smart Data
4:00 PM - 5:30 PM | 1 hour 30 minutes
Future Manufacturing & Industry

Thursday 20 June, 2019

Time Zone: (GMT+01:00) Copenhagen
9:00 AM
9:00 AM - 9:45 AM | 45 minutes
IoT Week Plenary & Keynote

In this session, an overview of the IoT development strategies both in South Korea and European Union will be presented and discussed with representatives of the leading organizations driving the efforts. From South Korea, Dr. Inhyok Cha, Sr. Executive Advisor of SK Telecom and Chair of External Relations Subcommittee of the Korean Smart Cities Special Committee under the Presidential Office will provide a view from one of...

9:45 AM
9:45 AM - 10:45 AM | 1 hour
IoT Emerging Technologies5G & IoT NetworkLarge Scale Pilots (LSP)
11:15 AM
11:15 AM - 12:30 PM | 1 hour 15 minutes
IoT Security & Data Protection
1:30 PM
2:30 PM
2:30 PM - 3:45 PM | 1 hour 15 minutes
IoT Emerging TechnologiesIoT Week Plenary & KeynoteSmart Cities & CommunitiesLarge Scale Pilots (LSP)IoT and Edge Computing Standardisation
2:30 PM - 3:45 PM | 1 hour 15 minutes
IoT Security & Data Protection
4:00 PM
4:00 PM - 5:00 PM | 1 hour
IoT Week Plenary & Keynote

After two successful editions in Geneva and Bilbao, this edition of the scientific conference will present scientific papers on the most recent IoT research and will celebrate new partnerships that bring together industries, academia and the society.This year, IoT solutions become a game changer for everyone – individuals and business – to comply and fulfil SDGs faster and smarter.