You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Sun, 05 Dec 2021 00:09:14 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Anders Killmann Petersen

Sessions in which Anders Killmann Petersen attends

Wednesday 19 June, 2019

Time Zone: (GMT+01:00) Copenhagen
8:45 AM
8:45 AM
Morning Coffee
15 minutes, 8:45 AM - 9:00 AM

Musikhuset Aarhus - Food Hall

Networking Events

9:00 AM
9:00 AM
Factories are transforming…110011010
45 minutes, 9:00 AM - 9:45 AM

Musikhuset Aarhus - Store Sal

Keynote

Rolf Riemenschneider, European Commission (Participant)

Srdjan Krco, DunavNET (Moderator)

Luis Usatorre, Tecnalia Research & Innovation (Participant)

Ralf-Michael Wagner, Siemens Digital Industries (Participant)

Main Track 1: IoT Enabling Technologies + MEC
1 hour 45 minutes, 9:00 AM - 10:45 AM

ARoS Museum - Art Lounge ARoS

Paper Sessions

9:45 AM
9:45 AM
Strategic Value Networks for Industry 4.0
1 hour, 9:45 AM - 10:45 AM

Musikhuset Aarhus - Lille Sal

Panel

John Soldatos, INTRASOFT International (Moderator)

Piero Orlando, Siemens (Participant)

Juan Manuel Jauregui Becker, Mobile World Capital Barcelona (Participant)

Constantino Roldán, IK4-TEKNIKER (Participant)

Enzo Morosini Frazzon, Department of Production Engineering (EPS/UFSC); INESC Brasil (Participant)

Musikhuset Aarhus - Bag Scenen

Panel

Gavin Summerson, Connected Places Catapult (Moderator)

Lindsay Frost, NEC Laboratories Europe GmbH (Participant)

Omar Elloumi, Nokia (Participant)

Emmanuel Darmois, CommLedge (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Networking Lunch
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM

Musikhuset Aarhus - Food Hall

Networking Events

1:30 PM
1:30 PM
A Holistic Look into the Future
40 minutes, 1:30 PM - 2:10 PM

Musikhuset Aarhus - Filuren

Talk

Karsten Dehler, It Forum (Moderator)

Anders Raahauge, Danish Agency for Data Supply and Efficiency (SDFE) (Participant)

4:00 PM
4:00 PM

Musikhuset Aarhus - Bag Scenen

Panel

Lykke Friis, Ministry for Climate and Energy, Denmark (Potential)

Aitor Alzaga, IK4-TEKNIKER (Participant)

Martin Euchner, ITU-T Study Group 17 (Potential)

Abdulrahman Al-Ali, American University of Sharjah (Potential)

Olivier Corradi, Tomorrow (Potential)

Moacyr Martucci Junior, University of Sao Paulo  (Potential)

Antonio Skarmeta, ODIN SOLUTIONS S.L. (Potential)

Marian Pletosu, ITU - International Telecommunication Union (Moderator)

Antonio Colino, IoT Forum (Potential)

Svetoslav Mihaylov, European Commission (Participant)

6:15 PM
6:15 PM

Tivoli Friheden - Tivoli Friheden

Networking Events

Taryn Andersen, Investor Relations Director - Telegraph Hill Venture Capital (Other Participant)

Mikel Larrañaga Negro, IK4-TEKNIKER (Participant)

Martin Serrano, Insight Centre for Data Analytics - NUI Galway (Other Participant)

Jinu Um, ITU - International Telecommunication Union (Participant)