Monday June 17, 2019 Time Zone: CEST/Copenhagen

8:00 AM
8:00 AM
Registration 1 hour 8:00 AM  -  9:00 AM  |  ARoS Museum , ARoS Registration Desk
Networking Events
9:00 AM
9:00 AM
GIoTS Opening 1 hour 30 minutes 9:00 AM  -  10:30 AM  |  ARoS Museum , ARoS Museum Auditorium
Networking Events
GIoTS 2019IoT Week Plenary & Keynote
10:30 AM
10:30 AM
Coffee Break 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  ARoS Museum , ARoS Food Hall
Networking Events
11:00 AM
11:00 AM
First Workshop on Agriculture and Aquaculture (AGRIAQUA’19) - (Part I) 1 hour 30 minutes 11:00 AM  -  12:30 PM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Workshop on Business Model Innovation and Sustainability in IoT (BMIS-IoT) 1 hour 30 minutes 11:00 AM  -  12:30 PM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Discussing Next Generation Internet Technology and Policy Workshop 1 hour 30 minutes 11:00 AM  -  12:30 PM  |  Aarhus University , Nygaard undervisning 5335-184
Workshop
IoT Emerging Technologies
12:30 PM
12:30 PM
Networking Lunch 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  ARoS Museum , ARoS Food Hall
Networking Events
2:00 PM
2:00 PM
First Workshop on Agriculture and Aquaculture (AGRIAQUA’19) - (Part II) 1 hour 30 minutes 2:00 PM  -  3:30 PM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Main Track 2: IoT Applications, Services and Real Implementations (Part I) 1 hour 30 minutes 2:00 PM  -  3:30 PM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Digital Signatures for Marketplaces 1 hour 30 minutes 2:00 PM  -  3:30 PM  |  Aarhus University , Nygaard undervisning 5335-184
Workshop
IoT Emerging Technologies
Privacy in the IoT and VICINITY - Legal Background, Standards, Business Models 1 hour 30 minutes 2:00 PM  -  3:30 PM  |  INCUBA Katrinebjerg , Incuba Undervisning 5523-121
Workshop
IoT Security & Data ProtectionIoT Emerging Technologies
NGIOT Strategy Board Meeting (Part I) 2 hours 2:00 PM  -  4:00 PM  |  Aarhus City Hall , Aarhus City Hall
Board Meeting
Private & Project Meetings
3:30 PM
3:30 PM
Coffee Break 30 minutes 3:30 PM  -  4:00 PM  |  ARoS Museum , ARoS Food Hall
Networking Events
4:00 PM
4:00 PM
First Workshop on Agriculture and Aquaculture (AGRIAQUA’19) – (Part III) 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Main Track 2: IoT Applications, Services and Real Implementations (Part II) 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
NGIOT Strategy Board Meeting (Part II) 2 hours 4:00 PM  -  6:00 PM  |  Aarhus City Hall , Aarhus City Hall
Board Meeting
Private & Project Meetings

Tuesday June 18, 2019 Time Zone: CEST/Copenhagen

8:00 AM
8:00 AM
Welcoming Coffee & Registration 1 hour 8:00 AM  -  9:00 AM  |  Musikhuset Aarhus , Foyeren
Networking Events
9:00 AM
9:00 AM
Panel
IoT Week Plenary & Keynote
9:15 AM
9:15 AM
Panel
International Cooperation & SDGsIoT Week Plenary & Keynote
11:30 AM
11:30 AM
Talk
International Cooperation & SDGsWater Day
Keynote
Artificial Intelligence & Smart DataIoT Emerging TechnologiesLarge Scale Pilots (LSP)IoT Standards
Main Track 4: IoT Security, Privacy and Data Protection (Part I) 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Second Workshop on User Centric Smart Cities Services (Part I) 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Panel
Startup CompetitionArtificial Intelligence & Smart DataIoT Market & Business Models
IoT in Modern Healthcare 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Bag Scenen
Talk
Smart Living & eHealthLarge Scale Pilots (LSP)
Create IoT / U4IoT - Interviews 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  ARoS Museum , ARoS Sky Room
Private & Project Meetings
12:30 PM
12:30 PM
Networking Lunch 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events
1:30 PM
1:30 PM
Create IoT / U4IoT Project Meeting 2 hours 1:30 PM  -  3:30 PM  |  ARoS Museum , ARoS Sky Room
Workshop
Create IoT / U4IoTPrivate & Project MeetingsLarge Scale Pilots (LSP)
IoT and the 5G City 1 hour 1:30 PM  -  2:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Bag Scenen
Panel
5G & IoT NetworkSmart Cities & CommunitiesLarge Scale Pilots (LSP)
Water & IoT (Part I) 1 hour 25 minutes 1:30 PM  -  2:55 PM  |  Musikhuset Aarhus , Falken 226
Panel
International Cooperation & SDGsWater Day
MarkIoTing in the Digital & Connected World 1 hour 30 minutes 1:30 PM  -  3:00 PM  |  Musikhuset Aarhus , Lille Sal
Talk
IoT Market & Business ModelsBusiness & Leadership
2:00 PM
2:00 PM
Main Track 4: IoT Security, Privacy and Data Protection (Part II) 1 hour 30 minutes 2:00 PM  -  3:30 PM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Second Workshop on User Centric Smart Cities Services (Part II) 1 hour 30 minutes 2:00 PM  -  3:30 PM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
2:30 PM
2:30 PM
Brokerage Event 1 hour 2:30 PM  -  3:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Brokerage Event Area
IoT Market & Business Models
3:15 PM
3:15 PM
Water & IoT (Part II) 1 hour 35 minutes 3:15 PM  -  4:50 PM  |  Musikhuset Aarhus , Falken 226
Panel
International Cooperation & SDGsWater Day
3:30 PM
3:30 PM
Coffee Break 30 minutes 3:30 PM  -  4:00 PM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events
IoT in Marketing: Getting Loud Digital 1 hour 3:30 PM  -  4:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Lille Sal
Talk
IoT Market & Business ModelsBusiness & Leadership
4:00 PM
4:00 PM
Main Track 4: IoT Security, Privacy and Data Protection (Part III) 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Second Workshop on User Centric Smart Cities Services (Part III) 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Brokerage Event 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Brokerage Event Area
IoT Market & Business Models
Realizing IoT-5G Convergence (by TM Forum) 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Rytmisk Sal
Panel
5G & IoT Network
SDGs Sustainability Panel 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Store Sal
Panel
International Cooperation & SDGs
4:30 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
Hackathon Community Building 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  Musikhuset Aarhus , Trioen
IoT Market & Business ModelsHackathon
6:00 PM
6:00 PM
IoT Week and GIoTS Welcome Reception 1 hour 30 minutes 6:00 PM  -  7:30 PM  |  Aarhus City Hall , Aarhus City Hall
Networking Events
GIoTS 2019

Wednesday June 19, 2019 Time Zone: CEST/Copenhagen

8:45 AM
8:45 AM
Morning Coffee 15 minutes 8:45 AM  -  9:00 AM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events
9:00 AM
9:00 AM
Factories are transforming…110011010 45 minutes 9:00 AM  -  9:45 AM  |  Musikhuset Aarhus , Store Sal
Keynote
Future Manufacturing & IndustryIoT Week Plenary & Keynote
Main Track 1: IoT Enabling Technologies + MEC 1 hour 45 minutes 9:00 AM  -  10:45 AM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
9:30 AM
9:30 AM
Workshop on Internet of Things Security and Privacy (WISP) - (Part I) 1 hour 15 minutes 9:30 AM  -  10:45 AM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
9:45 AM
9:45 AM
Brokerage Event 1 hour 9:45 AM  -  10:45 AM  |  Musikhuset Aarhus , Brokerage Event Area
IoT Market & Business Models
11:15 AM
11:15 AM
Workshop on Internet of Things Security and Privacy (WISP) - (Part II) 1 hour 15 minutes 11:15 AM  -  12:30 PM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Work-in-Progress Session 1 hour 15 minutes 11:15 AM  -  12:30 PM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
12:30 PM
12:30 PM
Networking Lunch 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events
1:30 PM
1:30 PM
Panel
IoT Market & Business ModelsBusiness & Leadership
A Holistic Look into the Future 40 minutes 1:30 PM  -  2:10 PM  |  Musikhuset Aarhus , Filuren
Talk
IoT Emerging TechnologiesIoT Art & Society
IoT in Mixed Reality Solutions 40 minutes 1:30 PM  -  2:10 PM  |  Musikhuset Aarhus , Falken 226
Panel
IoT Emerging TechnologiesBusiness & Leadership
Connected Payments in IoT 40 minutes 1:30 PM  -  2:10 PM  |  Musikhuset Aarhus , Bag Scenen
Panel
IoT Market & Business Models
2:15 PM
2:15 PM
Panel
Future Manufacturing & IndustryIoT Market & Business Models
Workshop on Internet of Things Security and Privacy (WISP) - (Part III) 1 hour 15 minutes 2:15 PM  -  3:30 PM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Main Track 5: IoT Pilots, Testbeds and Experimentation Results (Part I) 1 hour 15 minutes 2:15 PM  -  3:30 PM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Create IoT / U4IoT Project Meeting 1 hour 15 minutes 2:15 PM  -  3:30 PM  |  ARoS Museum , ARoS Sky Room
Workshop
Create IoT / U4IoTPrivate & Project MeetingsLarge Scale Pilots (LSP)
Brokerage Event 1 hour 15 minutes 2:15 PM  -  3:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Brokerage Event Area
IoT Market & Business Models
Data Worth Millions 1 hour 15 minutes 2:15 PM  -  3:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Filuren
Panel
Artificial Intelligence & Smart Data
Workshop
IoT Security & Data Protection
3:30 PM
3:30 PM
Coffee Break 30 minutes 3:30 PM  -  4:00 PM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events
4:00 PM
4:00 PM
Workshop on Internet of Things Security and Privacy (WISP) - (Part IV) 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Main Track 5: IoT Pilots, Testbeds and Experimentation Results (Part II) 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Paper Sessions
GIoTS 2019
Hackathon Final Pitches 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Trioen
IoT Market & Business ModelsHackathon
Create IoT / U4IoT Project Meeting 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Room 224
Workshop
Create IoT / U4IoTPrivate & Project MeetingsLarge Scale Pilots (LSP)
Create IoT / U4IoT Project Meeting 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  ARoS Museum , ARoS Sky Room
Workshop
Create IoT / U4IoTPrivate & Project MeetingsLarge Scale Pilots (LSP)
Brokerage Event 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Brokerage Event Area
IoT Market & Business Models
Panel
IoT Market & Business ModelsSmart Cities & CommunitiesLarge Scale Pilots (LSP)
IoT - From Product to Service 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Store Sal
Panel
Future Manufacturing & Industry
Applied IoT Value Creation 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Lille Sal
Panel
Artificial Intelligence & Smart Data

Thursday June 20, 2019 Time Zone: CEST/Copenhagen

8:45 AM
8:45 AM
Morning Coffee 15 minutes 8:45 AM  -  9:00 AM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events
9:00 AM
9:00 AM
Create IoT / U4IoT Interviews 1 hour 45 minutes 9:00 AM  -  10:45 AM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Workshop
Create IoT / U4IoTPrivate & Project MeetingsLarge Scale Pilots (LSP)
From East to West – Where IoT is Heading to? 45 minutes 9:00 AM  -  9:45 AM  |  Musikhuset Aarhus , Store Sal
Keynote
IoT Week Plenary & Keynote
Data Models and Semantic Interoperability 1 hour 45 minutes 9:00 AM  -  10:45 AM  |  Musikhuset Aarhus , Bag Scenen
Panel
Large Scale Pilots (LSP)IoT Standards
9:15 AM
9:15 AM
9:45 AM
9:45 AM
Blockchain for IoT 1 hour 9:45 AM  -  10:45 AM  |  Musikhuset Aarhus , Filuren
Keynote
IoT Security & Data ProtectionArtificial Intelligence & Smart DataIoT Emerging Technologies
Brokerage Event 1 hour 9:45 AM  -  10:45 AM  |  Musikhuset Aarhus , Brokerage Event Area
IoT Market & Business Models
U4IoT Sustainability Models for LSP’s (Session I) 1 hour 9:45 AM  -  10:45 AM  |  ARoS Museum , ARoS Sky Room
Workshop
Create IoT / U4IoTPrivate & Project MeetingsLarge Scale Pilots (LSP)
10:45 AM
10:45 AM
Coffee Break 30 minutes 10:45 AM  -  11:15 AM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events
11:15 AM
11:15 AM
Integrating IoT and Satcom 1 hour 15 minutes 11:15 AM  -  12:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Filuren
Panel
IoT Emerging Technologies
Brokerage Event 1 hour 15 minutes 11:15 AM  -  12:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Brokerage Event Area
IoT Market & Business Models
Create IoT / U4IoT Interviews 1 hour 15 minutes 11:15 AM  -  12:30 PM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Workshop
Create IoT / U4IoTPrivate & Project MeetingsLarge Scale Pilots (LSP)
IoT Systems: Architectures, Models, Guidelines 1 hour 15 minutes 11:15 AM  -  12:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Bag Scenen
Panel
Large Scale Pilots (LSP)IoT Standards
Equity Free Funding Opportunities for Startups and SMEs 1 hour 15 minutes 11:15 AM  -  12:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Room 224
Workshop
Future Manufacturing & IndustryIoT Market & Business Models
U4IoT Sustainability Models for LSP’s (Session II) 1 hour 15 minutes 11:15 AM  -  12:30 PM  |  ARoS Museum , ARoS Sky Room
Workshop
Blockchain – A Connected Commercial Business 1 hour 15 minutes 11:15 AM  -  12:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Trioen
Panel
IoT Market & Business Models
12:30 PM
12:30 PM
Networking Lunch 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events
1:30 PM
1:30 PM
Brokerage Event 2 hours 1:30 PM  -  3:30 PM  |  Musikhuset Aarhus , Brokerage Event Area
IoT Market & Business Models
LSP Activity Group 01 Workshop: Large Scale Pilots exploitation 2 hours 1:30 PM  -  3:30 PM  |  ARoS Museum , Art Lounge ARoS
Workshop
Create IoT / U4IoTPrivate & Project MeetingsLarge Scale Pilots (LSP)
Workshop: Experience the World’s Largest Healthcare IOT Solution 1 hour 45 minutes 1:30 PM  -  3:15 PM  |  Aarhus University Hospital , Aarhus University Hospital
Workshop
Smart Living & eHealth
2:00 PM
2:00 PM
AIOTI Smart Cities WG 2 hours 2:00 PM  -  4:00 PM  |  Musikhuset Aarhus , Trioen
Workshop
Private & Project Meetings
2:30 PM
2:30 PM
Smart Homes, Smart Living & Tracking – IoT Inside and Out 1 hour 15 minutes 2:30 PM  -  3:45 PM  |  Musikhuset Aarhus , Bag Scenen
Talk
Smart Living & eHealthLarge Scale Pilots (LSP)
5:00 PM
5:00 PM
Farewell Cup of Wine 45 minutes 5:00 PM  -  5:45 PM  |  Musikhuset Aarhus , Food Hall
Networking Events

Friday June 21, 2019 Time Zone: CEST/Copenhagen

8:30 AM
8:30 AM
AIOTI General Assembly 7 hours 30 minutes 8:30 AM  -  4:00 PM  |  ARoS Museum , ARoS Museum Auditorium
Board Meeting
Private & Project Meetings
9:00 AM
9:00 AM
Site Visit
Site Visit at FORCE Technology 2 hours 30 minutes 9:00 AM  -  11:30 AM
Site Visit
10:00 AM
10:00 AM
Site Visit at CAVI 1 hour 10:00 AM  -  11:00 AM  |  CAVI - Aarhus University, bldg. 5345 , CAVI - Aarhus University
Site Visit
IoT Forum Meeting & Program Coordination 1 hour 30 minutes 10:00 AM  -  11:30 AM  |  ARoS Museum , Sunset Lounge ARoS
Board Meeting
Private & Project Meetings
11:00 AM
11:00 AM
Site Visit at CAVI 1 hour 11:00 AM  -  12:00 PM  |  CAVI - Aarhus University, bldg. 5345 , CAVI - Aarhus University
Site Visit